joi, august 16, 2012

Cercetătorii ruşi au dovedit că ADN-ul poate fi reprogramat prin cuvinte


- ADN-ul uman este un “internet biologic”, superior în multe privinţe celui artificial. Studiul cercetătorilor din Rusia explică direct sau indirect fenomene precum clarviziunea, intuiţia, vindecarea spontană sau de durată, autovindecarea, tehnicile de afirmare, aurele/luminile neobişnuite din jurul oamenilor (sau a maeştrilor spirituali), influenţa minţii asupra tiparelor vremii şi multe altele. În plus, există dovezi pentru un nou tip de medicină în care ADN-ul poate fi influenţat prin cuvinte şi frecvenţe, fără a tăia şi înlocui nici o geană.


Doar 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru producerea proteinelor. Acest subansamblu al ADN-ului a fost examinat şi înţeles, cel puţin în aparenţă. Restul de 90% este considerat ADN nefolosit. Cercetătorii ruşi sunt convinşi că natura nu a fost atât de ignorantă, şi, alături de lingvişti şi geneticieni, au pornit în călătoria explorării celor 90 de procente de ADN aruncat la gunoi.
Rezultatele, descoperirile şi concluziile au fost pur şi simplu revoluţionare! Potrivit lor, ADN-ul nostru nu este doar responsabil pentru alcătuirea corpului nostru, ci stochează şi datele, având un rol semnificativ în comunicare.
Lingviştii ruşi au descoperit că cele 90 de procente nefolosite din codul genetic urmează aceleaşi reguli ca şi limbile umane. Plecând de la această constatare au comparat regulile sintaxei (modul în care cuvintele sunt alăturate pentru a forma propoziţii şi fraze), semanticii (studiul semnificaţiilor în formele limbii) şi regulile de bază în gramatică.
Aceştia au aflat că alcalinele din ADN urmează o gramatică strictă şi au stabilite reguli la fel ca şi limbilile noastre. Aşa că limbile umane nu apar accidental, ci sunt o reflecţie a ADN-ului propriu.
Biofizicienii ruşi au explorat şi comportamentul vibrator al ADN-ului. Cromozomii vii funcţionează la fel ca un computer solitonic sau holografic folosind radiaţii ADN endogene.
Asta înseamnă că au putut să moduleze anumite tipare de frecvenţă pe o rază laser şi astfel au influenţat frecvenţa ADN-ului şi implicit informaţia genetică. Cum structura de bază a perechilor alcaline de ADN este aceeaşi, nu este necesară decodarea acestuia. O persoană poate pur şi simplu folosi cuvinte şi propoziţii ale limbajului uman.
Substanţa de ADN în viaţă, în ţesut, nu în vitro, va reacţiona întotdeauna la razele laser ce modulează limbajul şi chiar şi la razele radio, dacă sunt folosite frecvenţele corespunzătoare.
Se explică astfel ştiinţific de ce afirmaţiile şi hipnoza poate avea efecte puternice asupra oamenilor şi a corpurilor acestora. Este normal şi firesc ca ADN-ul nostru să reacţioneze la limbă.
În vreme ce oamenii de ştiinţă din vest au tăiat gene din secvenţele ADN şi le-au mutat în altă parte, ruşii au lucrat cu entuziasm cu dispozitive care pot influenţa metabolismul prin frecvenţe radio şi de lumină modulate corespunzător şi astfel repară defectele genetice.
Grupul de cercetare al lui Garjajev a dovedit cu succes că, prin această metodă, cromozomii deterioraţi de către razele x, de exemplu, pot fi reparaţi.
Aceştia au obţinut informaţii chiar despre un tipar anume al ADN-ului şi le-au transmis altora, reprogramând astfel celulele în alt genom. Au transformat embrioane de broaşte în salamandre, doar transmiţând informaţiile din tiparele de ADN. Astfel toată informaţia a fost transmisă fără să apară nici un efect secundar sau dizarmonii atunci când erau tăiate şi reintroduse genele individuale din ADN.
Experiementul reprezintă un val imens de transformare în lumea geneticii, care are în mod cert o influenţă mai mare asupra formării organismelor decât au procesele biochimice ale secvenţelor alcaline.
Profesorii esoterici si spirituali ştiu de foarte mult timp că organismul nostru poate fi programat prin intermediului limbajului, al cuvintelor şi al gândurilor.
Iar acum acest lucru a fost demonstrat şi explicat ştiinţific. Evident, frecvenţa trebuie să fie corectă. De aceea nu toată lumea are la fel de mult succes sau nu poate face lucrurile întotdeauna cu aceeaşi putere.
Individul trebuie să muncească pentru a se maturiza şi a stabili o comunicare conştientă cu ADN-ul. Cercetătorii ruşi au creat o metodă care să nu depindă de aceşti factori şi care să funcţioneze tot timpul, cu restricţia în vigoare ca individul să folosească frecvenţa corectă.
Dar cu cât individul îşi dezvoltă mai mult conştiinţa, cu atât mai puţin există nevoia pentru orice tip de dispozitiv! Fiecare dintre noi poate ajunge la aceste rezultat pe cont propriu, iar ştiinţa nu va mai râde de asemenea idei şi le va confirma şi explica cum trebuie.
Cercetătorii ruşi au mai descoperit şi că ADN-ul nostru poate cauza modele perturbatoare în vacuum/vid, producând găuri magnetizate. Aceste găuri sunt echivalente aşa numitelor poduri Einstein-Rosen din apropierea găurilor negre.
Ele sunt tunele de conexiuni dintre diferite zone ale universului prin care informaţia poate fi folosită în afara spaţiului şi a timpului. ADN-ul extrage aceste frânturi de informaţii şi le trece în conştiinţa noastră. Acest proces de hiper comunicare este cel mai eficient în starea de relaxare. Stresul, grijile şi intelectul hiper activ împiedică hiper comunicarea, iar informaţia va fi distorsioantă şi nefolositoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu