vineri, august 31, 2012

Şeful echipei de exploratori dă un prim VERDICT despre obiectul misterios de pe fundul Mării Baltice


Un obiect misterios de pe fundul Mării Baltice - despre care s-a spus în trecut că ar fi un "OZN" sau o formaţiune geologică - revine în atenţia lumii, după ce şeful echipei de exploratori care a analizat obiectul a enumerat mai multe variante cu privire la originea acestuia, scrie Yahoo.
Peter Lindberg, şeful Ocean X Team, spune că, dacă obiectul este creat de mâna omului, ar fi trebuit să apară cu zeci de mii de ani înaintea ultimei ere glaciare, datorită construcţiei sale în trepte.
O altă variantă ar fi că în respectivul loc se ascunde chiar legendarul oraş Atlantida. "Ar fi extraordinar", spune Lindberg.

VIDEO: Nimeni nu ştie ce este în această imagine. "Cercul perfect" de pe fundul Mării Baltice, un mister total pentru exploratori


Şeful Ocean X Team analizează şi posibilitatea ca formaţiunea să fie una naturală: el spune că ar putea fi o bucată de meteorit sau un vulcan subacvatic.
Totuşi, Lindberg a declarat că sunt şi câteva amănunte pe care nu vrea să le spună deocamdată. "Câteva lucruri interesante vor fi dezvăluite într-un documentar", a precizat şeful Ocean X Team.
Geologul Volker Bruchert, care a analizat şi el obiectul, spune că acesta s-a format, cel mai probabil, în ultima epocă glaciară, acum peste 20.000 de ani.
Yahoo scrie că misterul obiectului din Marea Baltică este adâncit şi de faptul că există o singură fotografie cu formaţiunea, restul fiind reproduceri grafice. În imaginea respectivă, realizată cu ajutorul unui sonar, obiectul seamănă cu un OZN prăbuşit pe fundul mării.

Sursa: Gândul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu