joi, noiembrie 27, 2014

25 de ANI de la MOARTEA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. MINUNILE de la MĂNĂSTIREA PRISLOP, povestite de oameni




            Peste 10.000 de oameni sunt așteptați la Mănăstirea Prislop, din județul Hunedoara, pentru a lua parte la slujba de pomenire a părintelui Arsenie Boca ce va avea loc vineri, la 25 de ani de la moartea acestuia.
           Pregătirile pentru acest moment au început de joi, peste o sută de jandarmi, polițiști și pompieri urmând să asigure, timp de două zile, măsurile de ordine și siguranță publică necesare pentru un asemenea moment.
           'Măsurile adoptate de jandarmi, alături de polițiști, reprezentanții ISU Hunedoara și cei ai Serviciului Județean de Ambulanță, vor viza asigurarea unui climat de ordine și siguranță pentru toți credincioșii care vor sosi la Mănăstirea Prislop', a declarat joi purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Hunedoara, Andrada Pop.
           Conform măsurilor anunțate, pe drumul care duce spre Mănăstirea Prislop vor fi prezente mai multe echipaje ale Poliției Rutiere. Șoferii sunt rugați să respecte indicațiile agenților de circulație și să parcheze autovehiculele în afara părții carosabile, pentru a nu bloca șoseaua îngustă din zonă.
          În incinta mănăstirii, jandarmii vor asigura ordinea publică pe timpul slujbei religioase și vor realiza dispozitive de îndrumare a credincioșilor pe timpul pelerinajului la mormântul părintelui Arsenie Boca.

Arsenie Boca, MINUNI după MOARTE

          Potrivit credincioșilor de pretutindeni, Arsenie Boca continuă să facă minuni chiar și după moarte. O bătrână bolnavă ce se putea deplasa doar în baston a povestit că a reușit să urce la mormântul părintelui, fără să observe că nu a avut nevoie de sprijin. Când a plecat de acolo, bătrâna se putea deplasa ușor, ca și când boala îi dispăruse ca prin minune. Mai mult, cei veniți la mormânt povestesc cum resimt o bucurie enormă odată ajunși la mormânt, ca și când părintele ar fi acolo să le asculte rugăciunile. Unii sunt atât de copleșiți de emoție încât leșină.


Sursa: www.bzi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu