vineri, ianuarie 17, 2014

Iubeste-ti viitorul si traieste magia prezentului!

zbor pasare Omule, renunţă la statutul de victimă al întâmplării sau al neşansei şi participă activ la realizarea idealurilor tale.
Schimbarea ta este posibilă şi are început în renunţarea la a mai aştepta să ţi se întâmple lucruri şi evenimente. Aştepţi de când erai mic să te faci mare şi te-ai facut, apoi ai aşteptat să termini o şcoală şi ai terminat, apoi ai aşteptat să ai un loc de muncă şi îl ai, iar aşteptarea ta încă continuă cu altele.
Conştientizează că trăieşti de pe o aşteptare pe alta şi că, în tot acest timp al aşteptării tale ai uitat să te bucuri de viaţă. În această aşteptare viitorul nu are cum să-ţi mai placă aşa că, nu te mai mira de zilele depresive prin care treci.
Petreci enorm de mult timp privindu-i pe alţii cum îşi trăiesc viaţa magnific şi crezi că asta se datorează şansei lor, sau iubirii Lui Dumnezeu de care ei au parte – nimic mai departe de adevăr. Trăiesc magnific pentru că temelia vieţii lor se bazează pe implicare în lucrarea Lui Dumnezeu.
Să nu crezi că Dumnezeu vrea doar lăcaşe de cult şi fapte caritabile, ci Dumnezeu vrea viaţă trăită în bucurie, vrea gloria deplină a vieţii exprimată prin orice.
Ar fi timpul să te trezeşti, să te implici în atingerea idealurilor tale cu toată fiinţa ta şi cum poţi face asta?
Principiul este simplu:
    – pune gând bun de început la tot ce faci,
    – contruieşte-ţi în minte idealul şi găseşte mijloacele de a-l realiza,
    – dar mai ales ai bucuria realizării lor mereu în tine, căci aşa vei atrage din oceanul energetic cele mai diafane energii, ce vor coagula în jurul idealului tău,
    – şi arată mereu recunoştinţă Lui Dumnezeu pentru viaţa ce se exprimă prin tine.
Acum implică-te şi fă să se manifeste idealul tău în lumea aceasta, căci pe mulţi ai să bucuri cu realizările tale. Mai simplu spus: iubeşte-ţi viitorul şi trăieşte magia prezentului!
Asp. IO Dragoş Scîntei

SURSA: GlasulIubirii