miercuri, ianuarie 28, 2015

Provincia medievală… DACIA, din Europa Nordică. Lucruri aproape incredibile!…

Istoria geto-dacilor este cu adevarat fabuloasa. Cu toate acestea, multe dintre lucrurile spectaculoase asociate lor ajung extrem de greu la publicul larg. Pana nu demult, românul obisnuit nu stia, spre exemplu, ca Imperiul Roman le-a platit tribut dacilor, o vreme, pentru a mentine pacea cu acestia, ca mai tarziu mai multi traco-geto-daci au ajuns Imparati Romani sau ca, dupa anul 106, anul infrangerii lui Decebal, dacii liberi au purtat multe alte razboaie impotriva romanilor.

In aceeasi masura, urmasii de astazi ai geto-dacilor, nu cunosc faptul ca timp de secole, o parte din Europa Nordica, unde se afla astazi tari precum Danemarca, Suedia sau Tarile Baltice, era numita in Evul Mediu… DACIA. Da, ati citit bine, acesta a fost numele Europei Nordice, pentru mai multe secole, in Evul Mediu, si acesta este si subiectul pe care il dezvoltam in acest episod al emisiunii “Adevaruri tulburatoare”: PROVINCIA MEDIEVALA DACIA, DIN EUROPA NORDICA.
dacia nordica

Sursa hărții de mai sus: http://www.jggj.dk/postdoc-description.htm


Sursa: danielroxin.blogspot.ro

Salutul Satanic în lumea occidentală: de la Papă la Președinți de state, de la vedete la sataniști declarați.

GALERIE FOTO

 


Prin manipulare, acest simbol este perceput în occident ca un simbol al iubirii, un simbol spiritual. În realitate el este folosit intens de cultele satanice din întreaga lume. Sunt convins că sforarii planetari au amestecat lucrurile intenționat ca masele să îl folosească, convinse fiind că fac ceva pozitiv. Cele 20 de fotografii din această galerie sunt edificatoare...