duminică, mai 20, 2018

Oameni fericiți



Căutați oameni pasionați, puternici, fericiți. Ei sunt ca stelele, până când nu veți ridica capul, nu-i veți vedea. Când veți cufunda capul în acel cerc lăptos din stele, veți înțelege că ei sunt mulți. Da, ei sunt puțin stranii, puțin diferiți de restul lumii. Ei luminează cu o intensitate mai mare ca restul. Ei, dacă e să fiți atent, puteți observa cum emană și căldură. Puteți observa în ochii și zâmbetele lor cum se scurge infinitul. Căutații pe oamenii voștri. Ei cum și voi de fapt, sunt speriați și le este dureros pe alocuri. Ei tot au zile negre, comit greșeli și au eșecuri. Ei însă, sunt dispuși să treacă peste frica pe care au, ei influențează direct cursul lucrurilor și al evenimentelor care derulează în viața lor, ei oferă tempou vieții. Ei sunt undeva mai buni și undeva mai puțin buni decât noi, dar nu invidiază pe nimeni și nu se plâng pe nimic. Ei cu recunoștință întâmpină toate cadourile sorții și se iubesc anume pentru faptul că norocul le zâmbește atunci când ei au nevoie cel mai mult de el.
Căutații pe cei fideli și sinceri. Acei oameni care nu vor ascunde niciodată mânia și lacrimile după fățărnicie. Ei sunt oamenii care de obicei spun lucrurilor pe nume, chiar dacă uneori nu e ceva foarte plăcut, iar alteori te împung direct în inimă cu sinceritatea lor, dar măcar sunt ei, adevărați. Și nu cu rău, dar din iubire o fac. Oameni care se bucură sincer, zâmbesc tare și liber, melodios și contagios, oameni care nu ascund și nu se rușinează de bucuria lor.
Căutații pe acei care îi veți putea iubi veșnic. Anume acei oameni care costă și merită toată dragostea voastră, oameni cu care veți îmbina două lacuri și veți primi marea. Căutații pe acei în care există multă viață, acei în care veți putea trăi. Și tot căutați și căutați, anume pe acei sonori și colorați, pe acei cu riduri și zâmbete-n priviri. Căutații prin parcuri și pe scene, pe acei veseli și triști, pe acei mici și mari. Ei sunt cu toții copii în suflet, ei încă mai pășesc prin viața aceasta cu credință în bine și frumos și observă tot, desigur că și culorile alb-negru, dar preferă să trăiască pentru roșu, galben și albastru. Căutații anume pe ei, trebuie doar să ridicați un pic mai sus capul. Atât parcă. Punct.

Sursa: sufletdinboabedecafea.wordpress.com