sâmbătă, noiembrie 24, 2012

Salut sau...?













Mana cu coarne, Mano cornuto sau Rock On – Salutul Diavolului!


Probabil multi dintre noi care ascultam sau nu muzica rock recunoastem acest semn. Este vorba despre degetul inelar si cel mijlociu care sunt incovoiate, pe cand degetul mic si cel aratator sunt ridicate in sus.
Probabil credeti ca acest gest este confundat deseori cu salutul rockerilor (Rock On!), defapt este unul si acelasi. Industria muzicii rock a adoptat acest semn inca de pe vremea trupei Beatles din 1967 cand acest semn a aparut pe coperta albumului lor Yellow Submarine.
Ceva si mai interesant este faptul ca acest semn seamana si cu simbolul iubirii al surdo-mutilor, insa singura diferenta este ca degetul mare sta relaxat, nu incvoiat si strans. Defapt, urmariti citatul de mai jos:
“Mâna cu coarne” sau “Mano Cornuto”: Acest gest este un salut satanic, un semn de recunoaştere a membrilor aparţinând Satanismului sau altor grupuri necredincioase. Semnul cu mâna “El Diablo” este adesea confundat cu semnul surdo-muţilor, “Te iubesc.” Deşi la prima vedere pare o asemănare accidentală, totuşi descoperim că persoana care a descoperit sau creat acest semn pentru surdo-muţi, nu este altcineva decât Helen Keller, un mare ocultist şi teosofist, adoratoare a Satanei.”
Sursa: http://dant3.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu