luni, mai 12, 2014

Mascarada grotescă de la Eurovision: Femeia cu barbă a câștigat competiția! Mesaje oculte în reprezentația artistică...



Acum câteva zile le spuneam unor prieteni că sunt absolut sigur că Femeia cu Barbă, recte travestitul Conchita Wurst, va câștiga concursul Eurovision. Și le spuneam asta fără să ascult melodia pe care o interpretaează! Iată că s-a adeverit.

De ce spun că este o mascaradă? Pentru că politica la nivel mondial este aceea de a-i convinge pe tineri că este normal să fii homosexual, lesbiană, transexual, eventual (într-un viitor nu prea îndepărtat) să faci sex cu animale... Iar când un astfel de persoanj apare în prim plan, sistemul se va strădui să-l promoveze și să-l facă câștigător pentru a avea argumente suplimentare. Ca o paranteză, aș sublinia faptul că numai idioții nu s-au prins că Eurovisionul este un concurs cu puternice influențe politice!

Cum de Femeia cu Barbă a reprezentat Austria? Ei bine, deși majoritatea dintre voi nu cunoașteți politica educațională din această țară, vă pot da eu niște detalii, că m-am informat de la prieteni care locuiesc acolo.

În Austria, copiii învață încă din primele clase de școală generală cum să folosească un prezervativ. Care este mesajul pe care statul îl transmite copiilor de 10 ani, imaturi pentru a avea o viață sexuală? Că de fapt totul e ok. Dacă profesorii le explică de la această vârstă cum stă treaba cu sexul și cum se pune un prezervativ, probabil că mulți copii își încep viața sexuală imediat după aceea, măcar din curiozitate.

Tot în Austria, poliția (!!!) face vizite regulate la licee și le explică copiilor ce fel de droguri au voie să consume și care sunt băuturile alcoolice la care "au dreptul". De asemenea, le explică că de la o anumită vârstă au dreptul, stabilit prin lege, să întârzie acasă până la ora 01 noaptea și că dacă întâmpină probleme cu părinții "neascultători", care le-ar putea interzice așa ceva, să îi reclame la poliție!!!

Aceasta este Austria de astăzi, o țară care, privind din această perspectivă, este reprezentată firesc de "Femeia cu Barbă", câștigătoarea Eurovisionului din 2014.

Foarte important: toată această mascaradă a avut loc pe 10 mai, cu o zi după Ziua Europei (nimic nu este făcut întâmplător). În plus, dacă vă uitați pe videoclipul de mai jos veți vedea că travestitului i s-a regizat apariția unor aripi de foc ieșite parcă din corpul lui. Chiar și faptul că această arătare stranie cântă despre pasărea Phoenix poate fi văzut ca o blasfemie! Cine știe și înțelege mai multe, poate vedea mesajul ocult transmis de păpușarii planetei prin intermediul acestui caraghios, numit deja de manipulatorii sistemului "Regina Europei". Bleah!...

În ceea ce-i privește pe TOLERANȚII și DEȘTEPȚII MODERNIȘTI care mă vor acuza că sunt limitat și învechit, le transmit să plimbe ursul în altă parte că nu dau doi bani pe opinia lor! Și încă ceva, pentru aceeași oamni cu VEDERI LIBERE: Individ(a)ul nu a cântat nici cel mai bine și nici nu a avut cea mai bună melodie. Deci, scutiți-mă!

Sursa: Daniel Roxin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu