marți, ianuarie 19, 2016

Draconul Dacic a revenit în armatele românilor – Răspândește vestea!

Draconul Dacic a revenit în armatele românilor – Răspândește vestea!


????????????????????????????????????
Încet, încet, conștiința rădăcinilor noastre geto-dacice se face simțită la toate nivelele și în toate spațiile locuite de români. Tocmai de aceea, este o mare bucurie să descoperim că armata Republicii Moldova, adică armata românilor de peste Prut, a folosit un Dracon Dacic de toată frumusețea cu ocația Zilei Drapelului sărbătorită la Chișinău (sursa foto)
Acest lucru este foarte important, cu atât mai mult cu cât și în România simbolul draconului și armele dacilor apar pe însemnele heraldice ale unor unități militare.
De asemenea, nume importante din istoria geto-dacilor au devenit nume ale unor unități militare. Ia uitați cum sună: Divizia 1 Infanterie „Dacica”, Divizia 2 Infanterie „Getica”, Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, Batalionul 313 Cercetare „Burebista”, Centrul de Instruire pentru Comunicaţii şi Informatică „Decebal”, Batalionul 53 Geniu „Scorilo”, Brigada 1 Mecanizată  „Argedava”, Baza 3 Logistică „Zargidava”…
dacica getica
Semne bune. Dovezi ale conștiinței apartenenței la spațiul geto-dac. Promisiunea unei treziri a conștiinței naționale…
Tocmai de aceea, trebuie să fim perseverenți, convinși de faptul că adevărul istoric va învinge minciuna cu care este acoperit trecutul poporului nostru. Geto-Dacia va renaște! Eu sunt convins de asta!
Sursa: Daniel Roxin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu