vineri, ianuarie 26, 2018

Jocuri murdare! Guvernul olandez finanteaza #rezist si Rise Project pentru a destabiliza guvernul din Romania - FACSIMIL





Un guvern strain, cel olandez, si George Soros au finantat generos campaniile Rise Project indreptate impotriva guvernului Romaniei, alimentand protestele rezist din februarie 2017. Tot prin intermediul Rise Project a fost platit si Florin Badita, unul dintre liderii manifestatiilor, fan Kovesi si detinatorul paginii de Facebook Coruptia Ucide.
Grupul de Investigatii Politice publica lista finantarilor primite de Asociatia Rise Project in perioada ianuarie 2016 – aprilie 2017.  Potrivit acestei liste, care face parte din Raportul ANAF privind verificarile efectuate la Rise Project, principalii finantatori ai Rise Project au fost Ministerul Afacerilor Externe din Olanda, Open Society Institute (Fundatia Soros) si o fundatie detinuta de firma Google. De asemenea, Rise a mai primit bani de la guvernul elvetian si de la un ONG din Suedia.
De ce ii e frica lui George Soros?! Libertatea de exprimare prin intermediul retelelor de socializare, un real pericol pentru controversatul om de afaceri
Banii au ajuns in conturile colaboratorilor Rise Project prin intermediul unor contracte de drepturi de autor. 6 astfel de contracte, in valoare totala de 33.300 de euro si 9.100 de franci elvetieni, au fost incheiate intr-o singura zi, 1 februarie 2017. Cateva zile mai tarziu a avut loc cel mai mare miting anti guvernamental din 2017, mitingul la care au fost aprinse lanternele telefoanelor.
Explicatii HALUCINANTE date de Nelu Iordache, despre intalnirea cu Ambasadoarea Olandei
14.400 de euro din banii primiti de colaboratorii Rise Project au provenit de la Ministerul Afacerilor Externe din Olanda. Astfel, guvernul unui stat strain, partener al Romaniei in UE si NATO, a finantat actiuni indreptate direct impotriva guvernului Romaniei sub pretextul unor finantari pentru programe anticoruptie. Este vorba de acelasi stat al carei ambasadoare, Stella Ronner-Grubacic, cea prin care, foarte probabil, au si fost facute platile catre Rise Project, isi petrece concediile impreuna cu afaceristi romani condamnati pentru coruptie.
Tot in 1 februarie 2017, Rise Project l-a platit direct pe unul dintre organizatorii manifestatiilor #rezist, Florin Badita, sustinatorul Laurei Codruta Kovesi si detinatorul paginii de Facebook Coruptia ucide. Badita a primit de la Rise 6.300 de euro printr-un contract de drepturi de autor. Banii proveneau de la o fundatie a firmei Google si ar fi trebuit folositi de Rise pentru realizarea de investigatii jurnalistice. In 2017, Florin Badita nu a contribuit cu nimic la vreo „investigatie jurnalistica” a Rise Project, banii de la Google fiind folositi pentru a finanta manifestatiile.
15 din cele 22 de contracte de drepturi de autor prin care au fost platiti colaboratorii Rise Project in perioada ianuarie 2016 – aprilie 2017 au fost finantate de Fundatia Soros.
Rise Project nu face jurnalism, Rise Project face propaganda.
Raportul ANAF referitor la verificarile facute la Asociatia Rise Project il puteti citi in galeria foto






























Sursa: BUNA ZIUA IAȘI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu