duminică, martie 31, 2024

Natura – portalul către liniștea interioară

 Natura are o putere vindecătoare

Poate pare un clișeu, dar spune-mi că atunci când ești în mijlocul naturii nu simți puterea vindecătoare a acesteia. Cum reușești, ca din omul stresat venit din aglomerație și din viața „pe repede-înainte”, să lași deoparte stresul și grijile și să stabilești o legătura nativă și instantă cu natura. Poate e doza aceea de aer curat care îți pătrunde plămânii, poate e altitudinea, poate adrenalina sau poate pur și simplu liniștea și contemplarea care îți dau o stare de bine. 

Tot ce știm e că natura e o sursă de energie bună, natura vindecă, alimentează mintea și sufletul și te reechilibreaza. A fi înconjurat de munți are un efect puternic asupra noastră , e ceva profund și aduce cu sine trăiri unice și nu o spunem doar noi, cei de la IezerVenture ci și specialiștii care au studiat aceste aspecte mai pe îndelete. Este ca și cum ai fi în mijlocul a ceva mai mare decât tine însuți – îți schimbă perspectiva și percepția asupra vieții și a lucurilor care contează cu adevarat în viețile noastre.

Te vei simți în special mai calm, mai puțin anxios și chiar mai fericit. De fiecare dată când urcăm la stână alături de turiștii noștri, sentimentul e același: conectare instantă cu natura și o stare de bine. Vă mărturisim că și pentru noi fiecare urcare este la fel de specială, ne inspiră și ne motivează la fel de mult ca la început. Provocându-te atât psihic cât și mental, vei crește. Te împingi din zona ta de confort și ieșind de acolo îți dai seama că ești mai bogat spiritual, că ai înflorit.

Sursa: iezerventure.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu