duminică, decembrie 02, 2012

Mai tare decat "orice sfarsit al lumii" : Traim un moment MAGIC maine, 3 decembrie! De 2.737 de ani asteapta omenirea asta:


Luni, 3 decembrie, vom fi martorii unui fenomen care se repeta o data la 2.737 de ani


 Mai tare decat "orice sfarsit al lumii" :) Traim un moment MAGIC maine, 3 decembrie! De 2.737 de ani asteapta omenirea asta:
Planetele Mercur, Venus si Saturn se vor alinia maine cu varfurile celor 3 piramide de la Giza. Fenomenul nu poate fi explicat si doar intareste parerea ca cele 7 minuni ale lumii chiar sunt... minuni ale lumii, la care oamenii n-au avut nicio contributie.
Piramidele din Giza sunt printre cele mai cunoscute piramide din antichitate, ele fiind considerate una dintre cele sapte minuni ale lumii antice. Piramidele sunt situate la vest de Valea Nilului si la 8 km de orasul Giza si 18 km de Cairo.
Marea Piramida din Giza a fost timp de 43 de secole cea mai inalta constructie din lume. Turnul Eiffel a fost prima contructie care a intrecut-o, in 1889. Piramida a fost construita in jurul anului 2560 inaintea erei noastre de catre faraonul Khufu.
Herodot a scris ca 100.000 de oameni au muncit pentru a construi aceasta piramida. Le-a luat aproape 20 de ani. Au folosit 2521000 blocuri de piatra de peste 2 tone fiecare. Aici apare si primul mare semn de intrebare. Cei care au construit piramida au fixat cate un bloc de piatra la fiecare doua minute si jumatate. Cu tehnologia pe care oamenirea o are astazi ar fi imposibil. Oare cum au reusit?




Un alt amanunt spectaculos a uimit intreaga lume in 1929. Un general de brigada pe nume Groves a descoperit intr-o fotografie ca Marea Piramida nu are patru laturi, ci opt. Acest efect de impartire nu este vizibil cu ochiul liber. Fotografiile din satelit au certificat aceasta descoperire dupa foarte multi ani.



Sursa: sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu