În volumul său “World Without Cancer”, autorul american Edward
Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu
grijă de marele public, şi anume proprietăţile curative ale vitaminei
B17, numită şi laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, citat de Agerpres.
Este un fapt demonstrat faptul că această substanţă distruge repede
celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informaţii despre
vindecarea bolnavilor de cancer graţie B17, precum şi explicaţiile
ştiinţifice ale acţiunilor sale şi ridică întrebarea ‘De ce medicina
convenţională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii
înşelătoare?’.
Griffin susţine că vitamina B17 nu este utilizată în medicina
convenţională nu din raţiuni de ordin ştiinţific, ci din cauza politicii
elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt
cheltuite anual pe cercetare şi tratamente ale cancerului, alte miliarde
sunt cheltuite pe producţia armatei de substanţe chimice destinate să
lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin
economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.
Vitamina B17, care ucide cancerul, este conţinută în special în
sâmburii de caise. Aceştia au fost declaraţi oficial medicament
împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. După cel
de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson şi-a tratat cu succes
pacienţii cu acest remediu şi l-a inclus în metoda sa de combatere a
cancerului.
Amigdalina se găseşte în sâmburii de caise, migdale, vişine,
piersici, prune şi mere, precum şi în seminţele de mere, sorg, mei,
seminţe de in, linte, unele soiuri de fasole şi struguri. De asemenea,
în unele plante şi multe alte produse pe care omul modern nu le
utilizează în mod curent în alimentaţie.
Modul actual de viaţă ne face să consumăm produse din făină rafinată,
mult zahăr, ulei de gătit şi alte produse industriale şi procesate, în
timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din
meniul nostru. Bunicii noştri au mâncat alimente naturale nerafinate,
iar cancerul pe vremea lor era un eveniment rar. Ei consumau fructe
uscate, pâine din făină brută şi chiar pâine din mei. Astfel, ei aveau
acces, fără să ştie, la vitaminele necesare pentru o viaţă sănătoasă,
ferită de boli, inclusiv amigdalina (B17).
Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35
de ani, chiar dacă numeroşi savanţi susţineau că, dacă o persoană ar
consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susţine
autorul volumului menţionat. Potrivit acestuia, giganţii farmaceutici,
precum şi Ministerul Sănătăţii al SUA au exercitat presiuni uriaşe
asupra Direcţiei de control pentru calitatea alimentelor şi
medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei
B17, împreună cu informaţiile ataşate despre efectele sale terapeutice
împotriva cancerului, precum şi vânzarea unor categorii de fructe
proaspete şi sâmburi de caise.
Tactica mai includea răspândirea de zvonuri că sâmburii de caise şi
de migdale conţin cianură şi că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care le
mănâncă. Dar adevărul este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză
până în zilele noastre, chiar dacă a consumat în cantităţi mari sâmburi
de caise sau migdale, scrie Edward Griffin în volumul său.
Sursa : jurnalul.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu