duminică, ianuarie 14, 2018

Dan Puric: Se vrea distrugerea familiei, a Bisericii si acapararea totala a statului romanesc. Suntem o colonie, acum vor sa distruga structura

Dan Puric, despre un 2018 care se anunta „devastator”: „Tinerii sunt manipulati. Militeaza pentru ceva, fara sa isi dea seama ca militeaza pentru distrugerea tarii. Se doreste distrugerea familiei, a Bisericii si acapararea totala a statului romanesc” Intr-un interviu acordat Mondo TV, Dan Puric vorbeste despre asteptarile pe care le are de la tinerii romani si despre modul in care crede domnia-sa ca sunt manipulati. Puric evidentiaza necesitatea de a nu ne indeparta de calitatea ce ne defineste si ne ofera identitate ca neam - de crestin si de roman, in ciuda tuturor presiunilor si a tradarilor poporului venite chiar din interior.
"Lumea este disperata pentru ca au ales prin vot un partid politic care trebuie sa guverneze. S-a constatat ca o mare parte este corupt. Tara asta este corupta de zeci de ani. Cei care lupta impotriva coruptiei, ce program politic au? In spatele acestui iz revolutionar, ce se ascunde? Cei care sunt corupti, cel putin nu se ating de Biserica, nu se ating de structura normala a acestui popor.
Tineretul de la noi, care a fost confiscat, militeaza pentru ceva, fara sa isi dea seama ca militeaza pentru distrugerea tarii. In fata le sunt date niste momeli. A aparut si profesiunea de protestatar, au aparut scenaristi, teatrul s-a mutat in strada. S-a conficat societatea civila, s-a confiscat revolta, cea care era cel mai curat lucru al unui om, fiind condusa pe programe venite din afara. In spatele acestor tineri, cei care vor sa puna ceva in loc pun . Este clar ca noi suntem o colonie. Ei vor acum sa distruga structura”, a declarat Puric.
Potrivit lui Dan Puric, poporul roman se afla la rascruce iar pentru a fi scos din ratacirea in care se afla, pentru a-si recapata demnitatea, trebuie sa se intoarca la ceea ce l-a ajutat sa-si mentina fiinta in viforul istoriei: credinta.
"A plecat regalitatea din tara, au plecat oameni de cultura, artisti. Intrebarea e cine mai ramane? E o prostie sa spui ca fiecare neam isi merita conducatorii pe care ii are. Ce, noi i-am vrut pe Petru Groza sau Gheorghiu Dej? Au fost impusi. Rusii l-au meritat pe Brejnev? Le-a fost impus.
Ar trebui remarcat ca dupa moartea acestor mari oameni, nu sunt oameni de calitate, dar iata ca poporul, in esenta lui, pe dedesubt, are o foarte mare calitate... E un fior in neamul acesta. Ar trebui ca cei care sunt acum la carma tarii sa mediteze asupra acestui aspect si sa vada ce merita cu adevarat acest popor. Regalitatea nu e o forma de guvernamant, e o forma de normalitate. E cum a zis Parintele Rafael Noica - ”Ca Ortodoxia nu este o forma superioara de crestinism. Este crestinismul.” Disocierile acestea intre republicani si monarhisti sunt forme de patologie sociala. Noi am fost voievodali, noi am fost cu ierarhie, am fost cu domnitor, noi am fost cu regele si lucrul acesta ar trebui sa dea de gandit. Sciziunea aceasta a poporului roman este o sciziune artificiala. Anul care a trecut a fost unul greu, cumplit, iar anul care vine se pare ca va fi devastator. Asistam la o confuzie premeditata cu o precizie extraordinara.” a spus Dan Puric pentru Mondo TV.

Sursa: www.bzi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu