vineri, ianuarie 19, 2018

Poți să rămâi bun într-o lume în care guvernează banii?

             
                Ea este întrebarea prin intermediul căreia am hotărât să te supăr și să îți tulbur liniștea. Însă prin ambele modalități voi lucra în scopul creșterii tale. Dacă te afli pentru prima dată aici permite-mi să te salut. Eu sunt Alberto, sunt onorat să te întâlnesc acum aici și așa. Citește câteva rânduri despre mine și nu uita, putem să rămânem prieteni pe Instagram sau pe Facebook.
                Poți să rămâi curat într-o lume în care guvernează banii? Răspunsul este da. Pe parcurs ce vei citi articolul vei afla și cum, însă nu încep înainte de a preciza ceva cu privire la acest aspect. Nu te speria, pe oameni nu îi guvernează banii, ci unii oameni au găsit o modalitate de a controla alți oameni prin intermediul lor. Banii sunt doar o unealtă, intenția este combustibilul, tot ce mai avem de făcut este să lansăm racheta extincției.
                Dacă te simți sufocat și nu poți să faci nimic ca să îndepărtezi presiunea, nu te mai lupta cu lumea, caută să rămâi curat pe interior, atât. El este singurul aspect încă funcționabil în ceea ce privește deciziile pe care le poți lua. Acolo nu poate ajunge nimeni. Inima ta este templul lui Dumnezeu. De acolo îți extragi speranța, ea este puterea.
                Nu contează cum trăiești, mă urmărești? Acordă importanță ultimei expresii și repetă cuvintele mele până reușești să le asimilezi. Nu contează cum trăiești, aici multe nu depind de tine. Tu trăiești așa cum poți, el este adevărul.
                Vorbesc despre mamele care forțate de împrejurări au ales să trăiască alături de bărbați pe care nu îi iubesc. Nu te grăbi să judeci sau să îmi povestești nu știu ce situație. Majoritatea femeilor aleg să își crească copiii mai degrabă decât să își trăiască viața.
                 Facturile vin din toate părțile, toți avem nevoie de bani. Avem nevoie de o mulțime de lucruri ca să ținem pasul cu lumea, chiar dacă cele mai multe dintre ele nu ne folosesc. În realitate nu avem nevoie de ele, nici de reacțiile celor pe care ne străduim să îi impresionăm prin orice mijloace. În lumea pe care ai cunoscut-o nu guvernează banii, aici domină lăcomia.
                 Nu locuim cu cei pe care îi iubim. Nu ne putem detașa de probleme, revenim mereu la ele. Crezi că serviciul tău și responsabilitățile te împiedică să te dezvolți pe plan spiritual? Soluția este să rămâi curat în intenție oricum vei fi nevoit să trăiești. Atunci vei deveni oaza ta de liniște. În fond despre ea este spiritualitatea, cea mai înaltă viziune despre viață, care vine la pachet cu soluțiile pentru dobândirea păcii.
                Oamenii nu sunt foarte complicați, sunt mai mult confuzi. De aici pleacă toate dificultățile lor. Oamenii au nevoie de claritate în gândire, restul vine de la sine. Cerem și primim îndrumare pe care o percepem ca pe o încurajare. Ele sunt cuvinte de aur care ne ajută să nu rămânem jos.

Oferă-ți bunătatea cu înțelepciune

                Cel care îți arată că se simte bine în prezența ta este și cel care o merită. Oferă-ți bunătatea cu măsură și caută să îi înțelegi rolul. Alege-i pe cei cărora le dai și alege ce le dai. Învață-i mai degrabă să pescuiască decât să le oferi câte un pește gratuit. Lumea, cu cât îi oferi mai mult îți va cere totul și nu se va sătura. Dintr-o lume în care guvernează banii tu fă una în care dragostea stăpânește jocul și nu invers.
                Ai nevoie de îngeri care să te țină de mână, ca să poți înainta și trăi. Nu este necesar să schimbi lumea, ai nevoie să te accepți pe tine și să o înțelegi. Atunci lumea se va schimba odată cu înălțarea și cu contribuția ta.
                Articolul de astăzi nu este o rugăciune, este răspunsul la rugăciunile tale și sprijinul moral pe care l-ai cerut. Te-am auzit! Șoaptele tale au ajuns în Cer. Lacrimile pe care le-ai vărsat pe Pământ te-au făcut lider. Ai rămas în picioare în vremurile în care lumea s-a tăvălit pe nisip și încă mai zbiară. Ești ca o floare rară. Clipești, ai amuțit.
                Tot ce ați avut nevoie să faceți trăind acolo a fost să vă iubiți, dar voi vă răniți între voi ca și cum ați fi fost creați de dumnezei diferiți. Și vă tot mințiți. Șterge-te de lacrimi acum când Îmi asculți vocea. Eu sunt Cel care te-a îndrumat tot timpul chiar dacă ai fost educat să nu poți Mă auzi. Ți s-a spus că acest lucru este imposibil, totuși împreună am săvârșit minunea. Eu aduc lumina. Te iubesc de parcă aș fi Dumnezeu.
                Te-ai născut într-o lume în care guvernează banii și nu te poți regăsi în ea. Tu vii din cea în care stăpânește iubirea. Cea în care trăiești acum este o lume provizorie, dragostea este ceea ce rămâne.

Nevoia de a controla e slăbiciunea

               Nu cauți în mod special să fii fericit, vrei mai degrabă să ai dreptate iar lumea să se desfășoare după cum consideri tu că este corect sau drept. Așa cum pe tine te guvernează banii, ea fiind hotărârea cuiva asupra ta, tot așa vrei să îi controlezi și tu pe alții, crezând că această acțiune îți va aduce fericirea.
               Însă ea este slăbiciunea ta. Ai înlocuit iubirea cu dreptatea și fericirea cu corectitudinea limitată pe care te bazezi. Tu nu faci diferența între adevăr și atât cât poți tu să înțelegi din adevăr. Și ești dezamăgit de fiecare dată.
               Dacă ești un om cinstit rămâi cinstit până la capăt. Dacă ești hoț schimbă-te tu atunci când poți. Dacă ești învățător fă-ți meseria. Dacă ești doctor fă-ți datoria. Dacă ești preot renunță la minciună și alege viața. Nu e timpul pierdut, e loc chiar și pentru tine la Mine.
               Abia acum îți amintești cine ești, când ți-am întins corzile inimii. Ai lipsit atât de mult. În tot acest timp am înfiripat iubirea în inima ta. Și adevărul, moralitatea, iubirea, iertarea. Adevărul rămâne același indiferent de timp. Cuvintele vii nu se citesc doar acum, ele rămân și peste o sută și o mie de ani. Oricine ai fi și orice ai face, oricât de mulți bani ai avea și de oricât de multă faimă te-ai bucura, îți lipsește căldura. Caută să te întorci acasă.
               Săptămâna trecută am vizitat Prăvălia cu cărți, situată pe strada Ștefan cel Mare numărul 31, din Constanța, pe care am îmbogățit-o cu câteva exemplare de carte MIKEL. Am semnat un proces verbal între părți și am așezat cărțile pe raft, la secțiunea noutăți. Dacă ai drum la librărie sau locuiești în apropiere, poți răsfoi cartea, servind o cafea într-o locație cu ambient plăcut și oameni primitori.
Lumea, cu cât îi oferi mai mult îți va cere totul și nu se va sătura.
Autor: Alberto Bacoi
 Sursa: vorbindcudumnezeu.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu